Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1 495,00 kr
Kom igång

Välkommen till Gravidyoga Online. Den här kursen passar dig som vill yoga under din graviditet och förbereda kroppen så optimalt som möjligt inför kommande förlossning och föräldraliv. Denna kurs är så mycket mer än bara gravidyoga, du får massor med nyttig kunskap om vad som händer i kroppen vid graviditeten och mycket annat.

Du kan starta kursen närsomhelst under graviditeten, kursen är 4 veckor lång. Du har tillgång till webbkursen under 6 månader, så att du kan gå kursen som en 4-veckors kurs och sedan gå tillbaka till de områden som du vill fokusera på där du är i din graviditet. Klasserna är dynamiska, rörelser varvas med förlossningsförberedande andning, meditation, avslappning och vila. Varje vecka innehåller en yogaklass med ett speciellt tema, samt andra övningar och information som följer upp veckotemat.

Du kan befinna dig varsomhelst, det enda du behöver är en dator/platta/telefon med uppkoppling. Gravidyogakursen passar både dig som är nybörjare-yogi och van-yogi.

“Gravidyoga är ett fantastiskt verktyg för att stärka kroppen och lugna sinnet under din graviditet. Kursen kan hjälpa dig att förbereda  kroppen på graviditeten, förlossningen och föräldraskapet”

Kurs innehåll

Expandera alla