Snart flyttar vi hemåt igen…Tack för allt Island 🇮🇸 🔜 🇸🇪

"

Checkar in för att börja packa ihop detta året….

Mycket som händer hos mig just nu.

Tiden på Island börjar närma sig sitt slut och vi flyttar tillbaka till Sverige om cirka 2 veckor. Börjar så smått mentalt att förbereda mig för det. Mycket praktiskt att ta tag i då så det blir nog bäst att ladda upp batterierna ordentligt. Det är så mycket blandade känslor: lycka, sorg, oro, bubblande glädje ja allt blandat i en galen mix.

Det här året har varit helt fantastiskt på så många sätt🙏

Vi har träffat vänner för livet, barnen har haft the time of their lives med en otroligt härlig frihet. Skolorna, fritids, alla aktiviteter som finns är helt magiskt bra uppstyrt. Har nog aldrig tidigare varit på en plats som är så välanpassad för barn. Och då menar jag inte med tivolis och leksaker utan att det ska ha en naturlig plats i samhället. Och vad jag älskar systemet de har med aktiviteter för barn. Alla barn får samma “pott” med pengar varje termin som de får använda till aktiviteter. Och det räcker till mycket, Isa kunde träna både handboll och karate (totalt 4 ggr) per vecka för dessa pengar! Så bra att det inte behöver bli några skillnader oavsett i vilken familj du växer upp.

Alla möten, fantastiska människor, engagemang och kärlek kommer jag att leva på länge💗

Islands natur & Reykjaviks coolhet är något jag för alltid kommer bära med mig, ett galet häftigt land på så många sätt. Jag vet att jag har sagt det förut, men det är verkligen speciellt! Färgerna är liksom lite starkare, konturerna lite klarare och luften lite krispigare än vanligt! Jag kommer sakna närheten till havet🌊, de snötäckta topparna🏔 , den sprutande lavan🌋

Det känns bra att veta att magin finns kvar, nära hemma🧚‍♂️

Att komma hem ska bli riktigt härligt på så många sätt, att träffa alla nära, boa in oss i vårat härliga hus, påta i trädgården och återuppta vardagsaktiviteterna hemma igen, nu med Kaj i familjen 🐶. Vi kommer hem en hund och många erfarenheter rikare!

Känner en stor tacksamhet över att Island tagit emot oss med så öppna armar, har verkligen känts som ett riktigt hem detta år⭐️

Såklart mycket blandade, bubbliga känslor att lämna något så fint mixat med sköna längta-hem känslor.

Det blir bra.

♾