Prova på klass Yoga för Cancer live online 18/12 18:00-19:00 (utan kostnad)

 Välkommen på en fri yoga för cancer klass, yoga hemifrån dig, men ändå tillsammans live online.

Vi ses online Måndagen den 18/12, vi provar på en yoga för cancer klass (ca 30-40 min), pratar lite kort om vad yoga för cancer är, och ger tid för frågor, funderingar och du får dessutom en fin julklapp  i form av rabatterat pris på vår onlinekurs yoga för cancer. Vi ses via zoom, du får länken mailad till dig direkt vid anmälan.

Yoga för cancer ® eller onkologisk yoga är en yogaform framtagen till dig som genomgår eller genomgått cancer. Yogaformen är utformad för att stödja de fysiska, mentala och känslomässiga behov som cancer & dess behandlingar ofta för med sig. Så att du ska kunna läka, bygga upp din kropp och stärka ditt immunsystem. 

👉 NÄR? 18/12 18:00-19:00

👉 VAR? Hemifrån dig.

👉 HUR? Live online via zoom, i vår virtuella yogastudio.

Jag som ger yogaklassen heter Camilla Strandmark, jag är yoga & mindfulnesslärare, sjuksköterska och canceröverlevare. Jag har genomgått bröstcancer, med dubbel mastektomi, cytostatikabehandling och strålning, och står nu på mångårig hormonell behandling med allt som det innebär.

Yogan har hjälpt mig extremt mycket i rehabiliteringsfasen och efterförloppet, det hjälper kroppen och knoppen att hålla sig i form och gör mig till en bättre människa, nu vill jag dela denna yogaform med fler.  

Jag hoppas att vi ses den 18/12, ett perfekt tillfälle för dig att ta hand om dig själv lite extra inför jul.

Anmäl dig via formuläret nedan 

Ja!  Jag vill vara med på Yoga för Cancer klass (gratis). 👇🏻