MINDFULNESS

MEDITATION
NYBÖRJARE

Det här är en kurs för dig som vill börja meditera men kanske inte riktigt vet hur du ska börja. Syftet med kursen är att genom praktiska övningar, teori, vägledning i videoformat, text och ljudövningar under 5 veckors tid guida dig till regelbunden meditation. Så att Mindfulness meditation sedan är en naturlig del av din vardag!

Mindfulness är ett sätt att leva, som en skola för att lära sig ett nytt förhållningssätt inför livets utmaningar och för att öka livskvaliteten.

Det här är en kurs för dig som vill börja meditera men kanske inte riktigt vet hur du ska börja. Syftet med kursen är att genom praktiska övningar, teori och vägledning i videoformat, text och ljudövningar guida dig till regelbunden meditation.

Kursen bygger på Mindfulness meditation, vi kommer att prova på olika meditationstekniker, andningsövningar och yoga. Vi fördjupar oss i meditation som ämne och dess viktiga grunder.

Under kursens gång övar du dagligen med veckans övning som är mellan 5-20 minuter lång. Efter genomgången kurs är du redo att ta din praktik vidare på egen hand och göra mindfulness meditation till en naturlig del av din vardag.

Anmäl dig idag och få tillgång till kursen i 6 månader

Mindfullness meditation nybörjare är en webbkurs som du gör hemifrån & startar när du vill.

Detta säger tidigare kursdeltagare