MINDFULNESS

COACHING

Personliga samtal där vi använder olika Mindfulnesstekniker för att  hjälpa dig att göra meningsfullaförändringar i ditt liv. Vi ger dig tid för att landa, reflektera och tänka dina tankar klart. Vi träffas online där du får vägledning till att bli den bästa versionen av dig själv.

Vad är Mindfulness Coaching?

⭐️ En chans för dig att bli den bästa versionen av dig själv!

⭐️ Ett Personligt möte (online via zoom eller telefon) där vi tillsammans utforskar dina stressorer i livet och tar fram en mindfulness-plan för dig.

⭐️ Guidade meditationer, både i våra samtal och som ljudfiler som du kan använda dig av mellan våra möten.

⭐️ Support och stöd enligt ICF´s riktlinjer för att motivera dig att hitta din fokus. 

⭐️ Lugn och stillhet, våra samtal är en handling av compassion och självmedkänsla. Vi låter tankar tänkas klart och ord formas utan stress och press. 

⭐️ Verktyg, Du kommer att få många olika verktyg i hur du kan nå din inre stillhet under coachnigen.

⭐️ Vi jobbar med en workbook, där du kan reflektera och se dina framsteg under vår resas gång (i paketen med 3-6 samtal).

⭐️ Livsförändring, mindfulness coaching är en kraftfull teknik som hjälper dig att göra meningsfulla förändringar i ditt liv. 

Varför Mindfulness Coaching?

När vi praktiserar mindfulness kultiverar vi viktiga egenskaper; vi övar oss i fokuserad uppmärksamhet, avslappning, att släppa taget, vara nyfikna, acceptera och att finna glädje. Vi gör tid för, och prioriterar oss själva. I mindfulness Coaching utgår vi från dina behov, utforskar dina stressorer i livet och hittar tillsammans en riktning framåt. Vi tar hjälp av olika mindfulness verktyg som vi väver in i vår samtalscoaching.

Mindfulness Coaching består ofta av 3-6 möten, därför har du 3 olika alternativ att välja mellan när du bokar: 1 samtal, 3 samtal eller 6 samtal. I Paketen med 3 & 6 Samtal ingår även en workbook, ljudfiler och andra mindfulness övningar.

Specialerbjudande på Mindfulness Coaching Online!

Du kan nu befinna dig varsomhelst! Mindfulness är ett sätt att leva, som en skola för att lära sig ett nytt förhållningssätt inför livets utmaningar och för att öka livskvaliteten.

Din mindfulnesscoach

Camilla Strandmark, är legitimerad specialistsjuksköterska, Samtals-coach, yogalärare, mindfulnesslärare och medicinsk akupunktör.

Camilla har många års erfarenhet från sjukvården med över 23 år som sjuksköterska. Hon är en canceröverlevare som nu brinner för att hjälpa andra som genomgår stress & kriser i livet.

Camilla har utövat meditation, yoga och mindfulnessträning under många års tid.

Fortlöpande genomgår hon vidareutbildningar i syfte att upprätthålla och ständigt höja sin kompetensnivå.