MEDI

YOGA

MediYoga innehåller 6 förinspelade klasser och är en terapeutisk, kvalitetssäkrad yogaform, en helhetsträning med fokus på fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande. MediYoga sammanbinder de gamla yogiska redskapen med den moderna vetenskapen.

Forskning har visat att MediYoga har god effekt på bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest. Genom mjuka enkla rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mantran och meditation aktiverar MediYoga kroppens självläkande system.

Den medvetna andningen går som en röd tråd genom alla yogapass, övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden.

Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av denna yogaform, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Kursen passar dig som önskar få mer utrymme till att landa i dig själv och få ökad kontakt med dig själv. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation. Kan utföras på golvet eller sittande på stol.

Anmäl dig idag och få tillgång till klasserna i 6 månader

Innehållet i klasserna är anpassat så att du ska kunna utföra det när passar dig.

Introduktion för kursen

Genom mjuka enkla rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mantran och meditation aktiverar MediYoga kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom alla yogapass, övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av denna yogaform, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Mediyoga har alltid en tydlig struktur men med olika fokus för olika klasser, dessa huvudingredienser ingår i varje klass med olika dosering:

  • Intoning
  • MediAndning
  • Fyisiska positioner & rörelser
  • Djupavslappning
  • Meditation
  • Uttoning

Din lärare är Camilla Strandmark, specialistsjuksköterska och yogalärare.

Varmt Välkommen!