GRAVID

YOGA ONLINE

✨YOGA HEMMA I DIN EGNA TAKT NÄR DET PASSAR DIG✨

Vår förlossningsförberedande gravidyoga är ett fantastiskt verktyg för att stärka kroppen och lugna sinnet under din graviditet. Kursen kan hjälpa dig att förbereda kroppen på graviditeten, förlossningen och föräldraskapet.

– Asanas – kroppsliga positioner
– Pranayama – andningsövningar
– Dhyana – meditation
– Förlossningsförberedelse

 GRAVIDYOGAONLINE – FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE YOGA

Den här kursen passar dig som vill yoga under din graviditet och förbereda kroppen så optimalt som möjligt inför kommande förlossning och föräldraliv. Denna kurs är så mycket mer än bara gravidyoga, du får massor med nyttig kunskap om vad som händer i kroppen vid graviditeten, forskning, förberedelse för partnern, massage tips, musik tips, vi skriver förlossningsbrev och mycket annat.

Du kan starta kursen närsomhelst under graviditeten, kursen är 4 veckor lång. Du har tillgång till webbkursen under 6 månader, så att du kan gå kursen som en 4-veckors kurs och sedan gå tillbaka till de områden som du vill fokusera på där du är i din graviditet. Allt för att anpassa yogan efter där du är i din graviditet.

Du kan befinna dig varsomhelst, det enda du behöver är en dator/platta/telefon med uppkoppling. Gravidyogakursen passar både dig som är nybörjare yogi och van yogi.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna kurs!

 

Introduktionsvideo för kursen

Kurs innehåll

Expandera alla

Anmäl dig idag och få tillgång till kursen i 6 månader

Innehållet i kursen är anpassat så att du ska kunna utföra det när passar dig, i din Graviditet.

Detta säger tidigare kursdeltagare

Vanliga frågor inför Gravidyoga 

Vad är gravidyoga?

Gravidyoga är speciellt anpassad yoga för dig som är gravid. Den är anpassad efter den gravida kroppen och de förändringar som sker i kroppen under en graviditet. Gravidyoga förbereder kroppen så optimalt som möjligt inför kommande förlossning och föräldraliv.

Vad är gravidyoga?

Gravidyoga är speciellt anpassad yoga för dig som är gravid. Den är anpassad efter den gravida kroppen och de förändringar som sker i kroppen under en graviditet. Gravidyoga förbereder kroppen så optimalt som möjligt inför kommande förlossning och föräldraliv.

Vad innehåller gravidyogaonline kursen?

Kursen är 4 veckor lång, den innehåller veckovisa yogaklasser (45 minuter långa) med olika teman, flera olika förlossningsförberedande andningsövningar (pranayama och profylaktisk andning), avslappningsövningar, meditation, ett asana – bild bibliotek på yogapositionerna tydliga förklaringar,  utbildningsmaterial för den gravida kvinnan i form av aktuell forskning, info om vad som händer i kroppen, mental förberedelse (meditationer i form av ljudfiler), härlig yoga-musik, massage tips, förlossningsförberedande kompendium, tips för partnern och mycket mer!

Denna kurs är så mycket mer än bara gravidyoga!

När i graviditeten kan jag börja med gravidyoga?

Du kan starta närsomhelst under graviditeten, kursen är 4 veckor lång. Du har tillgång till webbkursen under 6 månader. Så att du kan anpassa, repetera och fokusera på det som känns viktigt för dig, där du är i din graviditet.

Vi rekommenderar att du först går igenom kursen under 4 veckor, bara följer det veckovisa flödet, sedan kan du gå tillbaka och använda materialet som du vill i 6 månader.

Denna kurs är så mycket mer än bara gravidyoga!

Vilka förkunskaper behöver jag ha?

Du behöver inte ha några förkunskaper i yoga, vi börjar från grunden och bygger vidare därifrån. Den här kursen passar både dig som är nybörjar-yogi och van-yogi.

Hur länge har jag tillgång till kurserna?

Du har tillgång till kursen i hela 6 månader!

Syftet med att ha tillgång till kursen under så lång tid är att du ska kunna styra så att den passar just dig! Kanske vill du fokusera extra på andningsövningarna närmare förlossningen? Kanske mer avslappning och mental förberedelse i början av förlossningen? Du lägger upp yogan som du vill.

Kan jag få privata gravidyogaklasser/coaching?

Ja, det kan du köpa till extra i din kurs. Du kan välja om du vill använda tiden som en “Yoga PT” där vi kikar på vad du behöver träna extra på inför förlossningen eller om du har några problemområden (tex fogsmärta). Eller så kan du använda tiden till “Samtalscoaching” du får då anpassad coaching med det som du behöver inför din förlossning.

Du bokar din privata gravidyogaklass/coaching via mail till camilla@yogamindonline.se 

Priset är: 1495:-/timme

Finns det någon uppföljande grupp efter avslutad kurs?

Ja, det finns en sluten facebookgrupp som är till för er som gått Gravidyogaonline kursen. Länk till denna hittar du i slutet av kursen. Där kan ni stötta varandra och fortsätta ha kontakt inför förlossningen och föräldralivet. Det finns också möjlighet att prata med yogaläraren i forumet.