Meditations utmaning – meditera tillsammans i 3 dagar

Meditera Hemifrån live online fredag, lördag, söndag 16-17-18/2 10:00-10:45 (utan kostnad)  

Häng med på vår meditations challenge där vi ses 3 dagar i följd live online och mediterar tillsammans. 45 minuter varje dag över en helg, fredag, lördag och Söndag. Det här är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på mindfulness meditation, dig som vill börja meditera, kanske känner dig stressad eller vill ha stöd av meditation för din stresshantering. 

de olika dagarna kommer att ha lite olika teman, vi provar olika mindfulnesstekniker. Vi kommer också att prata kort om vad meditation är, dess effekter på kroppen och hur vi kan göra för att få in det som en naturlig del i vår vardag.

Praktiska detaljer:

Vi ses 3 förmiddagar 10:00-10:45, vi praktiserar i ca 30 minuter och så har vi ca 15 minuter där vi pratar kort om teorin bakom meditation, hur det påverkar vår kropp och så får du tips på hur du kan bjuda in det i ditt liv på ett naturligt sätt. 

NÄR: 16/2 17/2 18/2 10:00-10:45

VAR: i vår virtuella meditationsstudio på zoom, du får även en inspelning efter varje tillfälle så att du kan se den igen eller göra den vid annat tillfälle om ej tiden passar dig. 

Finns där frågor är de mer än välkomna, varma hälsningar Camilla 

Ja! Jag vill vara med på meditationsutmaningen (gratis). 👇🏻

Hoppas vi ses på mattan dessa dagar!

Om det skulle vara så att du ej kan närvara någon av dagarna så får du en inspelning skickad till dig i efterhand.